Kuruluş 1977

Üretim Tesisi ve Kalite Hijyen

Baklava yapımı için gerekli olan tüm ham maddeler firmamızın sahibi olan Cemal Göker tarafından bizzat seçilerek ve

kontrol edilerek temin edilmektedir. Ham maddelerin kendi mevsiminde toplanmasına ve özenle muhafıza edilmesine özen

gösterilmektedir. Ürünlerimiz ustalarımız tarafından ince işçilik ile yapılmakta olup, baklava ve börek ustalarımız başta

olmak üzere geniş bir ekibimiz vardır. İmal ettiğimiz ürünlerin tüketiciye her daim aynı kalite ve lezzette ulaşabilmesi için

firmamız Gıda Mühendisi ile birlikte çalışmaktadır. Ürünlerimizde insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir katkı maddesi

bulunmamaktadır.Üretim merkezimiz Tarabya’da bulunmaktadır. 650 m² olan imalat yerimiz, yaklaşık 2 ton üretim yapabilme

kapasitesine sahiptir. Hijyen ve temizlik, firmamız için çok önemli olmakta ve Bayer Kimya tarafından 3 ayda bir gerekli

kontrolleri yapılmaktadır. Ustalarımız günlük sterilizasyon yaparak ve denetimden geçerek üretim tesisine girmektedirler.

instagram @gunduzoglubaklava
Yukarı Çık
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.